Jeg altid haft en form for kreativ hobby, hvor jeg kunne bruge mine hænder. Mine sysler har været mange i årenes løb, såsom fremstilling af kostumer, strikning, maling, nålebinding, smykker, papirklip m.m.. Jeg bruger den kreative side til at lade op og nyder at sidde stille med noget jeg elsker og som jeg kan gå til og fra, når tiden. lysten og overskuddet er der. Det er udelukkende en hobby for mig.


Siden er tænkt som et udstillingsvindue for mine malerier, men jeg får malet en del akrylmalerier og det kan være svært at få plads til alle herhjemme og hos familie og venner. Derfor sælger jeg nogle få af malerierne gennem min hobbyvirksomhed og derfor må du gerne skrive, hvis der er et maleri, der falder i din smag.


Inspirationen til malerierne finder jeg bl.a. i havet, på himlen og i naturen omkring mig. Malerierne er abstrakte og kan tit bevæge sig et helt andet sted hen end hvor jeg oprindelig  tiltænkte. det skulle ende, når jeg arbejder.

Ofte får jeg en idé eller en inskydelse til motiv og teknik. Andre gange er det farver, der inspirerer mig.

Mine malerier er oftest igennem en lang proces fra ideerne opstår til de er færdiglakerede og kan finde en plads her i huset eller hos andre.


På siden "Mine malerier" kan du se størrelser og øvrige informationer.

Skulle du være interesseret i, at høre mere om malerierne, er du meget velkommen til at kontakte mig (se "Kontakt").  

Tilmeld dig nyhedsmail fra PaintboxDu får en mail, når jeg opdaterer hjemmesiden med nye billeder eller andet.

Skriv din mailadresse  herunder

 
 
ART by PAINTBOX

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes